Övriga kurser

ÖVRIGA KURSER

Utöver lektioner i pardans för vuxna erbjuder vi brudvalskurser för par, roliga möhippor och svensexor, arrangerar barnkalas med danstema, bjuder in till danskvällar samt ger privatlektioner.

Bröllopsvals

Vi är ett begränsat antal deltagare som tillsammans lär sig en koreografi till långsam vals. Ta gärna med er egna vals, så kan vi lyssna tillsammans och träna till er utvalda vals-låt vid det sista tränings tillfället. Har ni inte hittat er låt, hjälper vi er med förslag på bra valser. Brudvalskurserna startar om ett flertal gånger under terminen, varje bröllopsvalskurs omfattar 6 danstillfällen.

Lämplig klädsel till bröllopsvals-träningen
Brudgum: Byxor, skjorta, sko med lädersula.
Brud: Kjol, topp, sko med liknande klack höjd som brudskon, ej öppen tå. Lång underkjol till brudklänningen går också bra att träna i.

Privatkurs: Bröllopsvals

Välj en imponerande wienervals som er bröllopsvals eller en romantisk långsam vals. Välj er personliga favoritlåt, och vi skapar en oförglömlig bröllopsvals, som speglar er som par och ert liv tillsammans.

En erfaren danslärare tar hand om er. Vi styr undervisningen efter era önskemål gällande koreografi och musik. Ni kan välja vilken typ av musik och dans som ni önskar eller varför inte ett medley. Privatlektioner i bröllopsvalsen bokas dagligen enligt överenskommelse.

Lämplig klädsel till bröllopsvals-träningen
Brudgum: Byxor, skjorta, sko med lädersula.
Brud: Kjol, topp, sko med liknande klack höjd som brudskon, ej öppen tå. Lång underkjol till brudklänningen går också bra att träna i.

Möhippa och Svensexa

En rolig och underhållande aktivitet på möhippan & svensexan! Kom till vår dansstudio och tillsammans lär vi oss dansa tex. Bachata, Salsa, Brudvals, Tango, Cha-cha, Bugg eller dans efter önskemål. En timma intensiv, rolig och svettig samvaro utlovas! Kunniga danslärare förhöjer er möhippa & svensexa med roliga trix i dansen.

För bokning av möhippa & svensexa, maila camilla.molndalsdansskola@gmail.com eller ring 0707-78 09 04

Privatlektioner

Mölndals dansskola erbjuder privatlektioner – oavsett om du aldrig dansat tidigare, eller om du har flera års erfarenhet. Privatlektioner är en effektiv och tidsbesparande undervisningsmetod eftersom man får lärarens hela uppmärksamhet. Man mister dock den sociala kontakten med sina kurskamrater om man endast tar privatlektioner. För bästa resultat, rekommenderar vi att man kombinerar dessa två undervisningsformer.

Under en privatlektion kommer du att utveckla din:
• Teknik, balans, hållning
• Kommunikation
• Känsla för musiken och rytm
• Stil och karaktär
• Koreografi

”Underbara lärare och ett glad atmosfär som gör att vi gärna återkommer.”

”Camilla och de andra är verkligen helt fantastiska. Från sekunden jag steg in genom dörren har jag känt mig sedd och hörd. Skratt och motivation har utveckalt så väl min dans som min person.”

”Lättsamt och seriöst på samma gång.”